Dyrlægehuset Gentofte

Forside

Dyrlægehuset Gentofte. Kompetente dyrlæger med ekspertise i hunde, katte, kaniner, gnavere og krybdyr. 

Dyrlægehuset Gentofte - Tlf. 39681949 - Brogårdsvej 10 - 2820 Gentofte - lige ved Gentofte Station
Dyrlæge for hund, kat, kanin, gnaver og krybdyr

Tryghed og nærvær for dig og dit kæledyr


Velkommen til Dyrlægehuset Gentofte

Vi lægger stor vægt på, at både du og dit kæledyr ved hvert besøg her har en positiv og tryg oplevelse, når I går til dyrlæge. I vores hyggelige og afslappede omgivelser, er personligt engagement, nærvær og god tid derfor vigtige elementer.

Stor faglighed og ansvarlighed er i højsædet for Dyrlægehuset Gentoftes dyrlæger, Tina Nielsen og Nicole Gutman. Vi arbejder løbende på at videreuddanne os og på at holde os opdaterede med den nyeste viden indenfor diagnostik og behandling. Vi har ekspertise indenfor hunde, katte, kaniner og gnavere.
Vi står altid klar til at give dig gode råd til, hvordan du bedst muligt bevarer sundheden og en høj livskvalitet hos dit kæledyr. Og naturligvis til at hjælpe hvis dit kæledyr skulle blive sygt eller komme til skade.

Om klinikken

Dyrlægehuset Gentofte er beliggende i en charmerende ældre villa, få skridt fra Gentofte Station og forbindelse med tog og bus. Derudover, i gåafstand fra Bernstorffsparken og Gentofte Sø.

Facaden på Dyrlægehuset Gentofte mod brogårdsvej
  • Klinikken har egen, gratis parkeringsplads lige udenfor døren.

  • Klinikken ligger i stueplan, der tillader let adgang også for gangbesværede.

  • 2 konsultationsrum, hvor vi bl.a. foretager sundhedsundersøgelser, medicinske udredninger og vaccinationer.

  • Faciliteter til kirurgi, hvor vi har mulighed for inhalationsanæstesi eller TIVA (Total IntraVenøs Anæstesi) med patientmonitorering af bl.a. puls, blodtryk og iltmætning.

  • Et rum dedikeret til tandbehandlinger

  • Eget laboratorium med mulighed for bl.a. undersøgelse af urin og afføringsprøver, analyse af blod og mikroskopi af udtagne prøver.

  • Digitalt røntgen

  • Ultralydsskanner

  • Salg af foder, terapeutiske diæter og veterinære produkter. Vi tilbyder HPM foder fra Virbac  og terapeutiske diæter fra Royal Canin.

  • Vi har derudover kosttilskud til at støtte op om hud, pels og led i form af bl.a. essentielle fedtsyrer (Omega-3 og Omega-6) samt rense-og plejeprodukter til bl.a. ører og hud. 

Vores dyrlæger er dedikerede og har erfaring indenfor hunde, katte, kaniner og gnavere. Vi står altid klar med gode råd til at vedligeholde dit kæledyrs sundhed eller til at hjælpe, hvis dit dyr skulle blive sygt eller komme til skade.

Læs hvad andre synes om os her.

 

Åbningstider:
Mandag – torsdag kl. 08 – 17
Fredag                     kl. 08 – 16
Weekender og helligdage: Lukket


Betalingsmidler, mobilepay hos dyrlæge i Storkøbenhavn.

Vi modtager Dankort, MobilePay  70472  og kontant betaling.