Dyrlægehuset Gentofte

Dyrlæge nær Holte

Find vej til Dyrlægehuset Gentofte fra Holte, se adresse, telefonnummer og åbningstider.

Dyrlæge for hund, kat, kanin, gnaver og krybdyr tæt på Holte

Dyrlæge tæt på Holte - Ring 39681949

Har du brug for en god dyrlæge nær Holte? I Dyrlægehuset Gentofte lægger vi stor vægt på at både kæledyr og ejer har en god og tryg oplevelse i afslappede, rolige omgivelser når de går til dyrlægen.

Transporttid fra Holte Station - I bil: ca. 15 min. - Med S-tog linje E: ca. 12 min.

Vores dyrlæger har en høj faglig stolthed og arbejder konstant på at videreuddanne sig samt holde sig opdateret med nyeste viden indenfor diagnostik og behandling.

Konsultation kun efter aftale, ved telefonisk henvendelse på Tlf. nr. 39681949  
Vi træffes bedst mellem kl. 8–9. Hvis ikke vi svarer telefonen er det muligt at lægge en besked på telefonsvareren og vi vil ringe tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os i dag!

Om klinikken

Vi ligger placeret tæt Gentofte station med god forbindelse til offentlige transportmidler mellem Holte og Gentofte, både i form af bus og tog. Foran klinikken er der gratis parkeringspladser lige til døren, der er derfor kun få skridt fra bilen med dit kæledyr før I er inde i klinikken. Det er derfor nemt hvis man ankommer i bil med f.eks kat i  transportkasse, eller hvis man ønsker at købe foder.

Vi har derudover:
- Et lyst og hyggeligt venteværelse med salg af terapeutiske diæter og veterinære artikler, hvor vi tager imod dagens patienter. 
- 2 konsultationsrum, hvor vi bl.a. foretager sundhedsundersøgelser, medicinske udredninger og vaccinationer.
- Faciliteter til kirurgi, hvor vi både har mulighed for inhalationsanæstesi eller TIVA (Total IntraVenøs Anæstesi), og patient monitorering af bl.a. blodtryk og iltmætning. 
- Et rum dedikeret til tandbehandlinger på hunde, katte og kaniner.
- Eget  laboratorium med mulighed for bl.a. undersøgelse af urin og afføringsprøver, analyse af blod, og mikroskopi af udtagne prøver. 
- Røntgen rum med digitalt røntgen.

Vores dyrlæger er dedikeret og har ekspertise indenfor hunde, katte, kaniner, gnavere og krybdyr. Vi står altid klar med gode råd til at vedligeholde dit kæledyrs sundhed, eller til at hjælpe hvis dit dyr skulle blive syg eller komme til skade.

Læs hvad andre folk siger om os efter deres besøg hér.

Dyrlægehuset Gentofte - åbningstider: 

 

mandag: 8-17
tirsdag: 8-17
onsdag: 8-17
torsdag: 8-17
fredag: 8-16
lørdag og søndag lukket.

 

Dyrlægehuset Gentofte
Brogårdsvej 10
2820 Gentofte

Tlf: 39681949